Op zoek naar Motoren Klik hier

PUBQUIZ

De perfecte quiz om in een café te houden. Deze quiz kan echter op alle locaties worden gespeeld: Zalen, tenten, kantines of welke ruimte u tot uw beschikking heeft, het maakt niet uit.

Wie of welk team weet het meeste van kroegen, bier, drankjes, muziek en alles wat er voorbij kan komen.

Tijdsduur ca. 1,5 uur Bekijk artikel
TOP 2000+ QUIZ

Een Quiz die over de Top 2000 gaat met alles wat daar aan vast haakt.

Wat weet je over de popmuziek, of die nu uit de vorige eeuw komt of van heden is, als ze maar een connetie hebben met de Top 2000.

Met natuurlijk heel veel muziekfragmenten en video’s.

Tijdsduur ca. uur Bekijk artikel
ALLE 13 GOED!

Tijdsduur ca. uur Bekijk artikel
IK HOU VAN HOLLAND

Wie kent het niet? Het bekende spel “Ik hou van Holland”. Met onder andere: Wie weet waar wat vandaan komt, wie kent de meeste bekende Nederlanders, wie kan het beste woorden spellen en het Gouden Ringen-spel.

 

Tijdsduur ca. 2 uur Bekijk artikel
MUZIEKQUIZ

Test uw kennis op het gebied van de muziek. Of het nu om Rock & Roll gaat, Nederlandstalig, Jaren ’60 of ’70 of een van de andere thema’s die aan bod kunnen komen, doel is om de finale te bereiken en na winst met de hoogste eer te gaan strijken.

Tijdsduur ca. 2 uur Bekijk artikel
IK HOL VAN DE ACHTERHOEK

Een onmundig mooie variant op “Ik hou van Holland” waarbij uw kennis over de Achterhoek wordt getest. Met onder andere: Wie weet waar wat vandaan komt, wie kent de meeste bekende Achterhoekers, wie kent de meeste achterhoekse woorden en het Gouden Ringen-spel.

Tijdsduur ca. 2,5 uur Bekijk artikel
VOETBALQUIZ

Denk u alles te weten van voetbal. Dan is deze quiz echt iets voor u. Verschillende thema’s zullen de revue passeren zoals het Nederlands Elftal (Oranje), de Eredivisie, de Europacup, stadions, rugnummers of WK-ballen. Doe mee en probeer te scoren!

Tijdsduur ca. 2 uur Bekijk artikel
MOORDSPEL

Er is een moord gepleegd. De hoofdrechercheur zit met zijn handen in het haar en vraagt de aanwezigen mee te helpen de moord op te lossen.

Tijdsduur ca. 2 uur Bekijk artikel
IK HOU VAN DE LIEMERS

Een mooie variant op “Ik hou van Holland” waarbij uw kennis over de Liemers wordt getest. Met onder andere: Wie weet waar wat vandaan komt, wie kent de meeste bekenden uit de Liemers, wie kent de meeste Liemerse woorden en het Gouden Ringen-spel.

Tijdsduur ca. 2 uur Bekijk artikel
ESCAPE: KRAAK DE CODE

Een spel waarbij de code’s gekraakt moeten worden aan de hand van de aanwijzingen die je krijgt of vindt. Er moeten kleine kluisjes worden geopend om daarna de grote blauwe kluis te kunnen openen. Wie gaat dit lukken?

Tijdsduur ca. 1 á 1,5 uur Bekijk artikel
WORKSHOP RAASKALLEN

Lukt het u maar niet om uw fantasie te gebruiken en blijft u hangen in serieuze gedachten: Dan is een workshop Raaskallen misschien iets voor u. Middels voorbeelden en oefenen zit er vast wel een natuurtalent tussen de aanwezige personen.

Tijdsduur ca. 1 a 1,5 uur Bekijk artikel